2012. január 21., szombat

NŐI MÁGNESES ÉKSZERSZETT - Jelenlegi ára: 11 999 Ft

Egészség és szépség mágneses ékszerekkel.
Egy mágneses nyaklánc használatával, mely hatással van az idegpályákra, az agyba áramló vérmennyiségre (serkentve annak áramlását), megszüntethető a krónikus fejfájás, javítható a koncentrációképesség, valamint az agyműködés. Csökkennek, illetve teljesen megszűnhetnek a memóriazavarok, javul a látás, a szemfáradékonyság, megszűnik az alacsony vérnyomás okozta fáradtság, szédülés. A mágneses nyaklánc nyolc meridiánra fejti ki kedvező hatását a tizenkettőből, aminek köszönhetően az egész szervezet működését segíti!
A csuklón – egyszerre csak egy csuklón – a mágneses karkötő viselete is egy gyakori egészségügyi probléma, a magas ill. alacsony vérnyomás problémájára nyújthat megoldást. A csuklóban az ütőerek a bőrfelszínhez közel futnak, így az itt viselt mágnesek hatása igen intenzív a vérre, vérkeringésre. Csökkenti a test különböző pontjain fellépő fájdalmakat, ellazítja a merev izmokat és gyorsítja a szervezet természetes öngyógyítási folyamatát!
Mágneses ékszereink kizárólag titánból készülnek.   A titán különleges fém bőr- és szövetbarát, nem oldódnak ki belőle fémionok, így azok is problémamentesen viselhetik, akik esetleg más fémekre allergiásak.
TÖKÉLETES KARÁCSONYI AJÁNDÉK!


Jelenlegi ára: 11 999 Ft

Az aukció vége: 2012-01-29 21:47
. NŐI MÁGNESES ÉKSZERSZETT - Jelenlegi ára: 11 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése